Kies je leerweg en regio

Niveau
Niveau 4
Duur
3 jaar
Regio
Emmen
Jij bezorgt anderen een top ervaring

In de horeca gaat het erom dat de gasten na hun verblijf met een goed en tevreden gevoel vertrekken. Als manager ondernemer in de horeca is dit je doel.

Dit ben jij:

  • Jij hebt oog voor detail, gevoel voor gastvrijheid én hebt verantwoordelijkheidsgevoel.
  • Jij staat met trots aan het roer.
  • Je houdt van een uitdaging.
  • Jij bent een leider.

Super Last-minute Studiekeuze - Kies DC!

Donderdag 18 juni

Klik hier voor meer info!

De opleiding

Je wordt opgeleid om je eigen horecabedrijf te beginnen of als leidinggevende te werken in een horeca gerelateerd bedrijf, zoals bijvoorbeeld in een hotel, restaurant, café, resort, vakantiepark of zelfs een cruiseschip. Lees snel verder!

    • Menuleer 
    • Warenkennis/Drankenkennis 
    • Inkoop en voorraadbeheer
    • (Hotel)Management
    • Personeelsorganisatie
    • Gezonde voeding en gastronomie
    • Internationaal
    • Sociale hygiëne
    • Economie
    • Nederlands
    • Engels
    • Spaans
    • Duits
    • Rekenen
    • LOB
    • Burgerschap
    • Doorstroom AD NHL Stenden met versnelling

  • Tijdens je stage ga je wat je op school leert, gebruiken in de praktijk. Zo maak je vanaf het eerste jaar kennis met jouw toekomstige beroep. In overleg met jou, je vakdocent en LOB'er zorgen wij voor een goede stageplek. Voor een overzicht van erkende stagebedrijven kijk je op www.stagemarkt.nl.
  • Tijdens je opleiding word je begeleid door jouw LOB’er. Het kan zijn dat je tijdens de opleiding tegen extra problemen aanloopt. Geef dat aan bij je LOB’er, je kan daarna terecht bij StudentAdvies (StAd). Zo zorgen we dat jij met een diploma en vol vertrouwen de school verlaat.

  • Het is mogelijk om jouw opleiding te versnellen of intensiveren. Dit hangt af van jouw ervaring en inzet. Dit doe je in overleg met jouw LOB'er.

Uit de praktijk

Bibi winnaar Drentse kei

 

Student Horeca

Na de opleiding

Je hebt je diploma op zak! Ga je aan de slag in jouw vakgebied of studeer je door? Check hieronder jouw mogelijkheden.

Ik wil het gasten graag naar hun zin maken.

Praktische zaken

Lees hier alles wat je moet weten over de praktische zaken van de opleiding.

De opleiding in beeld

Student Horeca krijgt uitleg over serveren
Leren serveren
Portret horeca studenten
Begin je eigen horecabedrijf!
Portretfoto horeca manager
Doe kennis op over leidinggeven
Foto interieur café
Werk in een horeca gerelateerd bedrijf
Horeca student afwassend in keuken
Een combinatie van praktijk en theorie
Interview met Horeca student in keuken
Leer koken
Horeca studenten in klaslokaal
Vergroot je warenkennis

Word jij Manager/Ondernemer in de Horeca?

Kom kennismaken!

13 jul

Zomervakantie! Lekker chillen en tot volgend schooljaar!

Meer mogelijkheden voor jou...

Horeca Catering Manager

Niveau 4 | Emmen | Meppel | BOL

Zelfstandig Werkend Kok

Niveau 3 | Emmen | Assen | Meppel | BBL | BOL

De wereld vanHandel en Ondernemen

Zelfstandig Werkend Gastheer/Gastvrouw

Niveau 3 | Emmen | Assen | Meppel | BBL | BOL

Facilitair Leidinggevende

Niveau 4 | Emmen | Assen | Meppel | BOL