Home Drenthe College stijgt in Keuzegids
15/12/2017 - 09:45

In de vandaag​ gepubliceerde MBO-Keuzegids editie 2018 staat Drenthe College op een 20e plaats; daarmee realiseert DC een bescheiden stijging ten opzichte van vorig jaar toen een 22e plek werd bezet. Het rapportcijfer is gestegen naar 61,8 punten.

 

Drenthe College is gematigd positief dat de instelling een stijging heeft te weten bereiken, omdat de acties die het afgelopen jaar zijn ingezet, en waarmee de aandacht weer meer bij de student is komen te liggen, nu eerste resultaten lijkt op te leveren. Gelijktijdig kan DC met tevredenheid constateren dat de Onderwijsinspectie bij haar onderzoeken geen enkele onvoldoende beoordeling heeft uitgesproken.

 

In de nieuwe Keuzegids heeft DC drie podiumplaatsen behaald: Chauffeur wegtransport bezet evenals vorig jaar een eerste plaats. De opleiding Luchtvaartdienstverlener staat op een tweede plek (ook in 2017 2e). De Bouwopleidingen staan op een derde plaats (vorig jaar nog 8e).

 

Volgens de gids mag DC in totaal voor negen opleidingen het predicaat Top-opleiding voeren (was in de vorige editie 3). De negen Top-opleidingen zijn: Chauffeur Wegtransport, Luchtvaartdienstverlener, Middenkaderfunctionaris Bouw Assen en Emmen, Timmerman, Allround Timmerman, Werkvoorbereider Fabricage en Werkvoorbereider Installaties en de opleiding Handhaver Toezicht en Veiligheid.

Inloggen


Wachtwoord vergeten? Klik hier